за компанијата

На професионална снабдувач на акрилни

Kingsign Акрилни е професионална компанија специјализирана за производство и продажба на акрилни плочи, цевки и стапови. Фабриката беше преместен од Шангај Anting индустриски парк на Jiangsu покраината. Фабриката зафаќа површина од 60.000 квадратни метри и има годишен производствен капацитет од 20.000 тони. Имаме воспоставено компании во Хонг Конг, Шангај, и САД, и Шангај има канцеларии задолжен за глобалната продажба и маркетинг.

  • Aboutus2
WhatsApp Online Chat !