Rreth kompanisë

Furnizuesi profesional të akrilik

Kingsign Akrilik është një kompani profesionale e specializuar në prodhimin dhe shitjen e fletë akrilik, tuba dhe shkopinjtë. Fabrika u zhvendos nga Shanghai Industrial Park Anting në Jiangsu Province. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 60.000 metra katrore dhe ka një kapacitet vjetor të prodhimit prej 20.000 ton. Ne kemi krijuar kompanive në Hong Kong, Shangai, dhe Shtetet e Bashkuara, dhe Shangai ka zyra në krye të shitjeve globale dhe marketingut.

  • Aboutus2
WhatsApp Online Chat !